1. stopnja VS

Obisk zavoda Lastovice

13.04.2017

Ali študirate multimedijske komunikacije in bi se radi po študiju zaposlili na področju vašega študija? Vendar vam primanjkuje izkušenj iz prakse? Bi vaše znanje radi udejanjili? Potem vas vabimo, na predstavitev zavoda, v sredo, 19. aprila 2017, ob 12. uri v malo predavalnico v Primorskem tehnološkem parku Vrtojba

Zavod Lastovice je humanitarna organizacija, ki ponuja pomoč socialno ogroženim družinam in vsem, ki so pomoči potrebni. Tako smo razvili brezplačno pravno svetovanje in brezplačno psihoterapevtsko pomoč, poleg tega nudimo še druge vrste pomoči. V zadnjih štirih mesecih smo razširili naše delovanje tudi na območje Ljubljane in Kopra ter razširili svoje delovanje tudi na druga področja. K naši viziji pa se tedensko pridružujejo novi partnerji. Ponosni smo na naše partnerje, kateri so: RRA Severne Primorske, FUDŠ, Evropska pravna fakulteta, letovišče Debeli rtič in številni drugi. Več o delovanju Lastovice.

Trenutno širimo našo humanitarno pomoč iz Nove Gorice v ostale kraje Slovenije. Zato se dnevno odpirajo nove priložnosti in nove pozicije. Zaradi večjega obsega dela pa obstaja tudi možnost zaposlitve. Trenutno iščemo kreativno osebo polno zanimivih idej, ki bo v sodelovanju z direktorjem zavoda pomagala ustvariti javno podobo zavoda in direktorju ter širši ekipi svetovala pri oblikovanju grafičnih podob in kreiranju promocijskega materiala. Tudi za ostale zainteresirane obstaja možnost dogovora o sodelovanju.

Če vas omenjena pozicija zanima in bi radi pridobili dodatne reference na področju vašega študija vas vabimo, da nam pišete na . Poleg osnovnih podatkov nam priložite vaš CV, pod zadevo napišite »Prijava za grafičnega oblikovalca in svetovalca«.

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo.

lastovice