3. stopnja

Razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje Univerze v Ljubljani za študijsko leto 2017/2018

10.02.2017

Objavljen je razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje Univerze v Ljubljani za študijsko leto 2017/2018.

Prijava za vpis

Rok za prijavo na doktorski študijski program 3. stopnje Elektrotehnika je 4. september 2017.


Kandidati morajo prijavo za vpis v doktorski študijski program  FE oddati elektronsko, in sicer prek spletnega portala eVŠ, ki je dosegljiv na naslednji spletni povezavi: http://portal.evs.gov.si/prijava, in sicer, če se prijavlja:

  1. S kvalificiranim digitalnim potrdilom natisnjenega obrazca po pošti ne pošilja, temveč prijavo za vpis v eVŠ odda do zaključka prijavnega roka. V tem roku mora na naslov članice, ki razpisuje študijski program, po pošti priporočeno poslati tiste priloge k prijavi, ki so zahtevane z razpisom (na prilogi mora biti naveden sklic na številko prijave za vpis in študijski program, na katerega se prijavlja). Naslov za pošiljanje prilog je objavljen v nadaljevanju razpisa pri posameznih doktorskih študijskih programih.
  2. Brez kvalificiranega digitalnega potrdila (z uporabniškim imenom in geslom), mora obrazec prijave za vpis poslati elektronsko v eVŠ, ga natisniti, podpisati in skupaj s prilogami, ki so zahtevane z razpisom, priporočeno poslati po pošti do zaključka prijavnega roka na članico, ki razpisuje študijski program oz. na naslov, ki je objavljen v nadaljevanju razpisa pri posameznih doktorskih študijskih programih.