Mednarodne izmenjave

Razpis štipendij švicarske vlade za štud. leto 2020/2021

Datum objave: 26.08.2019

švicarske štipendije 2020/2021

Razpis je bil objavljen na spletni strani Švicarskega državnega sekretariata za izobraževanje, raziskovanje in inovacije.  

Zainteresirani kandidati prejmejo prijavne dokumente izključno na osebno zaprosilo, ki ga pošljejo na elektronski naslov Veleposlaništva Švice v Republiki Sloveniji: ljubljana@eda.admin.ch.

Veleposlaništvo Švice v Republiki Sloveniji  vloge sprejema od 2. 9. do 2. 12. 2019, in sicer priporočeno po pošti ali osebno na naslovu veleposlaništva. Za osebno oddajo vloge je potrebna predhodna najava na ljubljana@eda.admin.ch.

 

 

Vse objave štipendij so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.