Novice

Mednarodna konferenca ESREL 2017

Datum objave: 16.06.2017

Evropsko društvo za varnost in zanesljivost (ESRA – European Safety and Reliability Association) vsako leto organizira  mednarodno znanstveno konferenco ESREL (European Safety and Reliability), ki je 27. po vrsti in ki povezuje gospodarstvo in znanost na področjih varnosti in zanesljivosti. Konferenca ESREL 2017 se bo leta 2017 odvijala v Sloveniji (Grand Hotel Bernardin, 18. - 22. junij, 2017) pod vodstvom generalnega predsednika konference izr. prof. dr. Marka Čepina s Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.

Konferenca ESREL 2017 bo pomenila predstavitev metod na področju varnosti in zanesljivosti ter njihovo uporabo v različnih gospodarskih panogah. Pričakujemo udeležbo preko štiristo petdeset strokovnjakov iz industrije ter znanstvenikov iz vsaj tridesetih držav, kar vključuje tudi udeležbo svetovno znanih mednarodnih predavateljev. Med potrjenimi vabljenimi predavatelji so: dr. Stefan Hirschberg, Paul Scherrer Institut, Švica, profesor Enrique Lopez Droguett Universidad de Chile, Čile, profesor Daniel Straub, Technische Universität München, Nemčija in profesor Antoine Rauzy, Norwegian University of Science and Technology, Norveška.

Spletna stran konference, ki bo potekala v angleškem jeziku, nudi več informacij o dogodku.

www.esrel2017.org

Program konference zajema tematike jedrske varnosti, tematike varnosti v procesni industriji, prometno varnost, kar vključuje cestni, letalski in pomorski promet in ostala področja, pri katerih sta varnost in zanesljivost izdelkov ter procesov ključnega pomena za uspešnost panoge

Vabimo vas na predavanje

Health risks of techologies for power generation
ki ga bo imel dr. Stefan Hirschberg, Paul Scherrer Institut, Švica

in ki bo potekalo 19.6. 2017 v Portorožu, Grand hotel Bernardin ob 10:00 v dvorani Evropa kot vabljeno uvodno predavanje v okviru mednarodne konference ESREL 2017 z začetno otvoritvijo programa od 9:00 do 9:50 tega dne.

Za novinarje je vstop prost (zaželjena najava na e-mail ). Možni so intervjuji z izbranimi vodji konference. Za prisostvovanje na ostalih predavanjih se je tudi možno dogovoriti.

esrel 2017 a