Novice

Ekipa Superior Engineering išče nove člane

Datum objave: 12.10.2017

Ekipa ljubljanske študentske formule, vseštudentski projekt, ki že zadnji dve leti dviga veliko prahu s svojim inovativnim pristopom nabiranja izkušenj in povezovanja z zvenečimi imeni avtomobilske industrije gre tokrat še dlje! V letošnji tekmovalni sezoni bodo zasnovali in izdelali dirkalnik na električni pogon in se z njim preizkusili na odmevnih inženirskih tekmovanjih Formula Student po vsem svetu. V projektu sodelujejo tudi študenti Fakultete za elektrotehniko.

O njihovih uspehih pričajo že zavidljivi rezultati preteklih dveh sezon v kategoriji bencinskega pogona, osvojeni na mednarodnih tekmovanjih Formula Student v Italiji, Angliji, Nizozemski, Madžarski in Rijeki. Sedaj, ko gredo še korak dlje, pa v svoje vrste vabijo zagnane in ambiciozne šteudente elektrotehnike, ki imajo radi izzive moderne tehnologije, da skupaj ustvarijo novo zgodbo o uspehu.

V četrtek 26. 10. 2017, organizirajo predstavitev projekta na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici P1, ob 13.00 uri, kjer imate možnost izvedeti vse podrobnosti in zanimivosti izgradnje dirkalnika ter sodelovanja v ekipi!

Formulo si lahko ogledate od 23. do 26. oktobra v avli fakultete.

Vljudno vabljeni!

Formula