Novice

Novim izzivom naproti

Datum objave: 08.11.2017

pkp

Vse sodelujoče v projektih Po kreativni poti do znanja ter vse tiste, ki vas zanima, kakšne kreativne rešitve so nastale v glavah študentov pod mentorstvom visokošolskih učiteljev in strokovnjakov iz gospodarstva vabimo, da se nam pridružite na dogodku »Novim izzivom naproti«, ki bo potekal 14. novembra 2017 ob 9.30 uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (dvorana Urška).

Po kreativni poti do znanja
Dogodek pripravljamo ob zaključku razpisa Po kreativni poti do znanja (PKP), z željo širši javnosti predstaviti in pokazati odlične rezultate, ki so nastali v 212 projektih, ki so bili sofinancirani tudi iz evropskih sredstev. V njih je bilo vključenih več kot 1600 študentov, 224 pedagoških delavcev in 333 mentorjev iz gospodarstva oziroma neprofitnih organizacij, ki so iskali kreativne rešitve za izzive s katerimi se srečujejo v gospodarstvu. 

Na dogodku bomo predstavili  najboljše projekte, ki so nastali tekom izvajanja razpisa in se bodo potegovali za naziv »Naj projekt PKP 2017«. Ne zamudite tudi nadvse zanimivega in koristnega predavanja Matije Goljarja, voditelja oddaje Štartaj Slovenija in vodja Ustvarjalnika, ki bo vsem sodelujočim razkril skrivnosti trženjskih uspehov, jih seznanil z možnostmi vstopov na trg, postregel s primeri dobrih praks ter jih spodbudil in motiviral pri oblikovanju ekipe in začetkih start up podjetništva.

Več o programu si lahko preberete na spletni strani

Prijave zbiramo tukaj. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko do zapolnitve mest oziroma do 10. novembra 2017.

Za dodatne informacije smo dosegljivi preko e-pošte: .