Novice

CaseWeek 2019 – Reši izziv in si odpri vrata v svet industrije!

Datum objave: 09.05.2019

caseweek

 

Te zanima naravoslovje ali inženiring? Bi rad/a že med študijem vstopil v kontakt s podjetji in z njimi sodeloval/a? Naj ti pri tem pomaga CaseWeek

CaseWeek je dogodek, na katerem se predstavijo podjetja, ki študentom zastavijo izziv s področja inženiringa ali naravoslovja. Naloga študentov je, da skušajo v skupinah najti najboljšo rešitev na zastavljen problem. Najboljše tri skupine vsakega izziva bodo tudi nagrajene! Zmagovalna skupina izziva podjetja Poclain prejme 3 prakse v podjetju. 

Na izzive ste predvsem vabljeni študenti naravoslovja, tehnologije, inženiringa in ekonomije, seveda pa podpiramo interdisciplinarnost! Če torej nisi študent oziroma študentka teh smeri in se nam želiš pridružiti, te vabimo, da se prijaviš! 

Vabimo torej vse študente, ki bi se radi naučili novih stvari in stopili v stik s podjetji ter preizkusili svojo iznajdljivost in kreativnost pri reševanju problemov.

--

PRIJAVE.

*Izziva bosta potekala vzporedno, lahko se prijavite samo na enega.

--

Na izziv se lahko prijavi posameznik, ki bo na mestu dogodka dan v poljubno skupino, lahko se pa prijavi skupina, ki šteje 3 člane. 

Letos bosta sodelovali podjetji BioApp in Poclain

BioApp združuje vrhunske raziskovalne partnerje na področju biopolimerov – vse od pridobivanja, nadgradnje do napredne uporabe biopolimerjev v izdelke na področju prehrambne, kozmetične in z biomedicino povezane industrije.

BioApp je torej tehnološka platforma za prenos naprednih biopolimerov od raziskav do trga.

Poclain je mednarodno podjetje, ki je prisotno v številnih državah širom sveta, tudi v Sloveniji. Glavna panoga podjetja je hidravlika, s katero opremljajo različne tipe vozil in strojev. Na njihovem izzivu so dobrodošli študenti vseh naravoslovnih in tehničnih fakultet ter tudi ekonomije!

  

Četrtek, 16. maj

Delavnice kariernega centra Univerze v Ljubljani

Petek, 17. maj

10:00 – registracija 

10:30 – 11:00 Predstavitev izziva

11:00 - 1300 Reševanja izziva po skupinah

13:00 – 14:00 Premor za kosilo

14:00 – 16:00 Nadaljevanje dela po skupinah

Sobota, 18. maj

09:30 – registracija 

10:00 – Predstavitve rešitev izziva in diskusija.

12:00 – Razglasitev zmagovalnih rešitev in ekip

--

PRIJAVE.

*Izziva bosta potekala vzporedno, lahko se prijavite samo na enega.

 

Aktualne informacije lahko spremljate tudi preko Facebooka.