Novice

Mednarodna konferenca EEM

Datum objave: 15.09.2019

EEM19 banner

Mednarodna konferenca EEM – The 16th International Conference on the European Energy Market (EEM19) – je največja evropska znanstvena konferenca na temo energetskih trgov in delovanja energetskih sistemov.

Konferenca bo organizirana na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani med 18. in 20. septembrom 2019 v sodelovanju z IEEE PES.

Konferenca EEM vsako leto združuje več kot 250 mednarodnih strokovnjakov, znanstvenikov in gospodarstvenikov, ki izmenjujejo mnenja, izkušnje ter izsledke raziskav o številnih vprašanjih, povezanih s področij pametnih omrežij, trgovanja z energijo in trajnostno energijo. EEM19 je kot prestižni dogodek prostor izmenjave idej, na konferenci predstavljeni članki pa zagotavljajo trdno podlago za oblikovalce energetskih politik.

Na konferenci bodo poleg predstavitev znanstvenih člankov (po)doktorskih raziskovalcev iz cele Evrope potekale tudi predstavitve energetskih Horizon2020 projektov in omizja z vabljenimi govorci, ki se jih lahko BREZPLAČNO udeleži vsa zainteresirana javnost!

Program konference.

Na konferenci bodo predstavljeni projekti z naslednjih področij:

BATERIJE IN HRANILNIKI ENERGIJE

ČEZMEJNA IZMENJAVA EL. ENERGIJE in FLEKSIBILNOST SISTEMOV (TSO projekti)

PRILAGAJANJE ODJEMA (ang. Demand Response) – (DSO projekti)

ENERGETSKE SKUPNOSTI

ENERGETSKA UČINKOVITOST

logo eem19

EEM19