Novice

Dewesoftova virtualna merilna konferenca 2020

Datum objave: 04.09.2020

Vznemirljivi svet merilne tehnike kot na dlani

Zaradi omejitev, ki nam jih je postavila epidemija korona virusa covid-19, je trboveljski Dewesoft svojo tradicionalno merilno konferenco preoblikoval v digitalno, kar pomeni, da svoje znanje na področju merilne tehnike tokrat deli povsem neomejeno.

Dewesoft

VMC 2020 bo potekala med 15. septembrom in 13. oktobrom vsak torek v dveh časovnih sklopih med 9. in 13. uro ter med 15. in 19. uro. Dewesoft bo z organizacijo virtualne konference pripeljal svoje izjemno strokovno znanje, s katerim uspešno gradi svoj poslovni uspeh na globalni ravni, dobesedno v naše domove.

Prednost VMC 2020 je tudi, da boste kot udeleženec konference lahko predavateljem, ki prihajajo iz Dewesoftovih inženirskih vrst in poslovnih partnerjev, vsak torek med 13. in 16. uro neposredno zastavljali vprašanja ter debatirali o potencialih in prihodnjem razvoju.

Preglejte program konference in se odločite za njeno spremljanje po posameznih konferenčnih dnevih – torej po posameznih tematskih sklopih - ali pa za spremljanje konference v celoti.

Torek, 15. septembra, je posvečen predstavitvi nove generacije merilnih instrumentov. Na konferenčni dan se lahko prijavite tukaj

V torek, 22. septembra, v središče pozornosti postavljamo Dewesoft X & Zajem podatkov. Na konferenčni dan se lahko prijavite tukaj

Torek, 29. septembra, namenjamo predavanjem in predstavitvam s področja meritev zvoka in vibracij ter analitike. Nanj se lahko prijavite tukaj.
Četrti konferenčni dan, 6. oktobra, je namenjen testiranju vozil. Prijave sprejemamo tukaj.

Zadnji, peti konferenčni dan, 13. oktobra, bo prav posebej vznemirljiv, saj bodo v središču monitoring rešitve in primeri dobrih praks, ki jih bodo predstavili Dewesoftovi partnerji. Prijavite se tukaj.

Ne zamudite priložnosti v živo videti, kako delujeta najnovejša Dewesoftova merilna sistema IOLITE LX in SIRIUS XHS, ki pomeni vrhunec Dewesoftovega 20-letnega razvoja. Razvojniki so namreč izdelali SIRIUS XHS, analizator električne moči naslednje generacije. Gre za prvo merilno napravo, ki je serijsko opremljena s hibridno tehnologijo ADC in omogoča snemanje izjemno hitrih prehodnih pojavov tako z visoko pasovno širino kot tudi z zelo visokim dinamičnim razponom, s programsko izbiro za vsak kanal posebej ter s sodobnimi vmesniki in protokoli.

Virtualna merilna konferenca 2020 je tako priložnost, da študenti elektrotehnike, računalništva in vsi, ki vas zanima svet merilne tehnike, spoznate najnovejše tehnologije in trende na področju meritev in podatkovne analitike. Tako boste v neposrednem stiku z njihovimi razvijalci ter uporabniki, ki prihajajo s področja najmočnejših industrij, kot so vesoljska in avtomobilska industrija, transport, energetika in gradbeništvo.

Konferenca je enkratna priložnost, da spoznate, zakaj slovenskemu Dewesoftu, ki ima svoje podružnice v 16 državah, zaupajo najboljši v posameznih industrijah, kot so Daimler, NASA, Boeing, Scania, John Deere, Bombardier, Honeywell, Clemessy, Bridgestone, GM, pa tudi Akrapovič in Pipistrel.