Obštudijske dejavnosti

Sklop delavnic o obvladovanju stresa in konfliktov

Datum objave: 23.03.2017

Študentsko življenje je polno izzivov in različni študijski in obštudijski pritiski lahko vodijo do obilice stresa. Poleg obvladovanja stresa je za vašo karierno pot glede na raziskave ključnega pomena tudi učinkovita komunikacija. Zato so Karierni centri Univerze v Ljubljani za vas pripravili sklop delavnic na teme obvladovanja stresa, osredotočenosti, sprostitvenih tehnik, reševanja konfliktov in boljše komunikacije.
Z udeležbo na delavnicah imate možnost osvojiti veščine, ki vam bodo pomagale vzdrževati dobro počutje ves čas svojega študija in kariere!

OBVLADOVANJE STRESA, SPROSTITVENE TEHNIKE IN AVTOGENI TRENING

Čutite, da se s težavo umirite pred izpiti? Se včasih težko oddaljite od negativnih misli glede prihodnosti? Bi radi okrepili svojo sposobnost osredotočanja pozornosti za bolj učinkovito študiranje? Na delavnicah se boste spoznali z načini obvladovanja stresa in se naučili avtogenega treninga ter drugih oblik sproščanja.
Več informacij najdete tukaj.
 

KDAJ: ob ponedeljkih ob 15.15 do 16. 45 in ob četrtkih ob 16.00 do 17.30. Obvezna udeležba na vseh 7 srečanjih.

PRIJAVE: Prijavite na delavnice in si izberite termin preko povezave TUKAJ.

VODI: Tina Jereb, univ. dipl, komunikologinja in specializantka integrativne psihoterapije.

 

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA IN OBVLADOVANJE KONFLIKTOV

Ste se že kdaj raje umaknili ali ostali tiho, da bi se ognili konfliktu? Ste želeli biti razumljeni, pa ste ugotovili, da vam ni najbolj uspelo? Na delavnicah boste poglobili svoje razumevanje komunikacije in nastanka konfliktov ter se naučili komunikacijskih veščin za vzpostavljanje prijaznejšnih in trdnejših odnosov.
Več informacij najdete tukaj.

KDAJ: ob četrtkih ob 16.00 do 18.30 v obliki 6 srečanj z obvezno udeležbo.

PRIJAVE: preko povezave TUKAJ.

VODI: Taja Borštnar, univ. dipl. socialna delavka in družinska mediatorka. 

stres