Ponudba štipendij

Telekomove kadrovske štipendije

Datum objave: 17.09.2019

telekom

Komu so štipendije Telekoma Slovenije namenjene?

Kadrovske štipendije so namenjene dijakom in dijakinjam ter študentkam in študentom vseh letnikov naslednjih fakultet in študijskih smeri:

  • Fakulteta za elektrotehniko, Univerza v Ljubljani (smer telekomunikacije, multimedija),
  • Fakulteta za računalništvo in informatiko, Univerza v Ljubljani,
  • Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerza v Mariboru,
  • Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (smer telekomunikacije),
  • Srednja elektrotehnična šola in gimnazija, Ljubljana (smer elektrotehnik),
  • Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani (smer računovodstvo, poslovna informatika).

Kako do štipendije?

Preprosto. Prijavi se najkasneje do 25. 9. 2019, in sicer prek e-naslova priloznosti@telekom.si, zraven pa priloži:

  • življenjepis, da te spoznamo. V njem napiši, zakaj študiraš, kar študiraš, kaj te pri študiju najbolj navdihuje, katero področje te najbolj zanima, pa tudi, kje se vidiš v prihodnosti;
  • potrdilo o opravljenih izpitih oziroma zadnje študijsko spričevalo;
  • potrdilo o vpisu v študijsko leto 2019/2020.

S tistimi, ki nas boste s svojimi prijavami najbolj prepričali, bomo opravili tudi osebne pogovore. Izbranim dijakom in dijakinjam ter študentom in študentkam bomo poleg tega, da vam bomo zagotovili kadrovsko štipendijo, po potrebi pomagali tudi tekom študija, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri pripravi seminarskih, projektnih, diplomskih in magistrskih nalog, zagotovili vam bomo uporabo sodobne IKT opreme, pa tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovnem razvoju. In nazadnje: pri nas boš dobil/a možnost zaposlitve, pri tem pa boš sodeloval/a z vrhunskimi strokovnjaki ter imel/a vpogled v najnaprednejše komunikacijske tehnologije in trende.

Veselimo se sodelovanja s tabo.

 

 

Vse objave štipendij so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.