Športne dejavnosti

Prijavite se na Pot ob žici in Tek trojk

Datum objave: 12.04.2018

Tek trojk

Mestna občina Ljubljana in Timing Ljubljana pripravljata tradicionalni, že 62. pohod Pot ob žici in Tek trojk 2018. Gre za največjo športno-rekreativno prireditev pri nas, ki vsako leto privabi več kot 30.000 udeležencev. Prireditev je namenjena vsem, tako najmlajšim kot starejšim, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja in želijo preživeti dan v dobri družbi, sproščenem vzdušju ter spoznati Ljubljano s pohodniške perspektive.

Tek trojk za članske in veteranske kategorije na 12,5 in 29 km

Tek trojk ima štart na Stritarjevi ulici, cilj pa na Kongresnem trgu in se bo odvijal v soboto, 5. maja 2018, s pričetkom ob 9.00 uri za tekače na 12,5 km in ob 9.30 uri za trojke na 29 kilometrski preizkušnji. Cena je 10 EUR na trojko in že vključuje ceno čipa. 

Krajši rekreativni pohodi

V soboto, 5. maja 2018, boste udeleženci lahko prehodili del Poti ob žici in na cilju pridobili posebno spominsko značko. Udeleženec se vključi na pohod na kontrolni točki, ki mu najbolj ustreza in pohod zaključi na Kongresnem trgu. Vabljeni vsi ljubitelji hoje in Ljubljane, da se udeležite rekreativnega dogodka, prijavnino plača ŠD FE in FRI.

Rekreativni pohod na 35 km

V soboto, 5. maja 2018, boste udeleženci lahko v celoti prehodili Pot ob žici in si ob tem pridobili posebno spominsko kolajno. Udeleženec se vključi na pohod na kontrolni točki, ki mu najbolj ustreza in prehodi Poti ob žici. Vabljeni vsi ljubitelji hoje in Ljubljane, da se udeležite rekreativnega dogodka, prijavnino plača ŠD FE in FRI.

Preko ŠD FE in FRI se lahko do 19. aprila 2018 prijavite pri Iztoku Mihevcu v AS107 na FE ali preko e-naslova: .