Športne dejavnosti

25. Študentski tek na Grad

Datum objave: 11.05.2018

tek na grad

V torek, 22. maja 2018, vas vabimo na tradicionalni študentski tek po ljubljanskih ulicah od Prešernovega trga do Ljubljanskega gradu. Prijave so možne v dveh kategorijah: tekmovalni (z meritvijo časa) ali rekreativni (brez meritve časa). Prvih 1.500 udeležencev v cilju prejme spominsko majico 25. Decathlon študentskega teka na Grad. Prijava

Tudi letošnji študentski tek na grad bo dobrodelen. Pod geslom „Sem študent in pomagam” bomo v sodelovanju s Karitas zbirali prehrambene izdelke ter izdelke za higiensko oskrbo za slovenske družine v stiski. Lani ste  bili tekači zelo dobrodelni in skupaj smo zbrali 1,5 tone hrane za pomoči potrebne. Pridruži se nam tudi ti in pomagaj družinam v stiski. Prijave sprejemamo do nedelje, 20. maja. Razpis 25. Decathlon študentskega teka na grad je objavljen tukaj .

S 500 EUR (10 x 50 EUR) v vrednostih bonih za nakup v trgovini Decathlon Ljubljana bomo nagradili najbolj izvirno skupino desetih tekačev, ki bodo nastopili na 25. Decathlon študentskem teku na Grad. Vse, kar morate narediti, je organizirati se v skupino desetih tekačev, se izvirno obleči in nastopiti na letošnjem Študentskem teku na Grad. Si za? Hitro v akcijo za dobrimi idejami.