Obvestila

Poletna šola za študente - Si drzneš soustvarjati svetlobo?

Datum objave: 07.06.2017

hella-poletna šola

Poletno šolo SI DRZNEŠ SOUSTVARJATI SVETLOBO na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani organiziramo prvič v sodelovanju s podjetjem HELLA Saturnus Slovenija d.o.o. V okviru poletne šole bodo študenti imeli priložnost spoznati procese iz avtomobilske industrije in se preskusiti v inženirskem tekmovanju.
 
Ciljni kandidati – poletna šola je namenjena vsem, ki študirate na dodiplomskih študijih prve in druge stopnje in vas zanima področje avtomobilske industrije.
Predznanja – za udeležbo na poletni šoli potrebujete nekaj osnovnih fizikalnih in tehničnih predznanj, ki jih pridobite v okviru rednega študija na tehničnih fakultetah Univerze v Ljubljani.
Program – obsega znanja s področij poslovnih procesov, organizacije projektov in strokovnih znanj s področij optike, konstruiranja, elektronike, inženirskih simulacij, tehnologije ter procesnih meritev in kakovosti.
Predaja znanj –  znanja in informacije, ki so specifične za avtomobilsko industrijo, boste lahko osvojili ob podpori predavateljev Fakultete za strojništvo in strokovnjakov HELLE Saturnus Slovenija z bogatimi izkušnjami iz avtomobilske industrijske prakse.
Delavnica – v okviru poletne šole boste zbrane informacije in znanja uporabili na praktičnem primeru, ki vam bo dal uvid v celoten proces snovanja izdelka, prototipne izdelave in verifikacije funkcionalnosti zasnovane rešitve z merilnimi postopki.
 
Kje bo poletna šola potekala?
Na Fakulteti za strojništvo, Aškerčeva cesta 6, Ljubljana
 
Kdaj?
3. – 14. julij 2017

Prijava?
Po elektronski pošti na naslov: ali . Za potrebe registracije in dokumentacije je prispevek 15 EUR/osebo.

 
Kaj pridobim z udeležbo?

  • praktična znanja in izkušnje,
  • delo z vrhunskimi strokovnjaki avtomobilske industrije,
  • nadgradnjo strokovnih znanj,
  • potrdilo o udeležbi.