Obvestila

Brezplačne vstopnice za opereto Kneginja Čardaša

Datum objave: 21.06.2017

kneginja

Interenergo vabi študente Fakultete za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani, na opereto Kneginja Čardaša, ki bo potekala v sklopu Festivala Ljubljana, v sredo, 12. julija 2017, ob 20.00 v SNG Opera in balet Ljubljana ter sproščeno druženje, na katerem vam bomo na kratko predstavili karierne priložnosti v  našem podjetju.

Za brezplačne vstopnice se prijavite na naslovu: , v prijavi zapišite svoje ime in priimek, fakulteto, letnik in smer študija. Prvih 10 prijavljenih študentov bo prejelo vabilo na dogodek. Prijave potekajo od 22. do 30. junija 2017 do 12. ure.

Veselimo se srečanja z vami.

Interenergo d. o. o.

interenergo

Interenergo: Prihodnost pripada mladim v trgovanju in analitiki

Interenergo, energetski inženiring, d. o. o., je mednarodna gospodarska družba, ki se ukvarja s trgovanjem z električno energijo in vlaganji v izgradnjo energetskih objektov za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov. Združujemo visoko motivirane in usposobljene posameznike, ki ustvarjajo uspeh družbe. Ponujamo delovno okolje, kjer posameznik lahko razvija svojo kariero in pridobiva dodatna znanja. Zavedamo pa se tudi pomena dobre delovne klime, zato se udeležujemo tako kulturnih kot športnih dogodkov. Pridružite se nam in spoznajte našo energijo.