Obvestila

Dodatna mesta na Cosylabovi poletni šoli: Razvoj krmilnih sistemov za jedrske pospeševalnike

Datum objave: 17.08.2017

cosylab

Si že kaj razmišljal o karieri? Zakaj bi razvijal appe za start-upe, ki temeljijo zgolj na trenutnih modnih muhah? Si študent elektrotehnike, računalništva, fizike ali druge tehnične fakultete? Ne izpusti priložnosti, da krmiliš  jedrske pospeševalnike, uničuješ rakaste celice ali pripomoreš k odkrivanju vesolja.

Tudi med poletjem lahko poskrbiš za osebno in profesionalno rast, zato se nam pridruži na Cosylabovi poletni šoli za razvoj kontrolnih sistemov, ki bo trajala 3 dni, od 27. do 29. septembra 2017, in pokaži, ali si res the best!

Na Cosylabovi poletni šoli boš spoznal krmilne sisteme in naši izvedenci te bodo uvedli v tehnologijo pospeševalnikov in sisteme velike fizike. Svoje možganske in kreativne spretnosti boš lahko pokazal pri delu v programskih okoljih LabVIEW ali EPICS – vodilnih orodjih za krmiljenje pospeševalnikov. Da bi te izbrali, boš moral izkazati voljo do učenja in po možnosti imeti nekaj predzadnja o  programskih okoljih. Poletna šola bo potekala v Ljubljani, na Gerbičevi ulici 64, na sedežu podjetja Cosylab.

 Če ti bo zadeva všeč in če se bomo zaštekali, ponujamo možnost nadaljnjega sodelovanja prek študentskega dela in - pozneje - tudi zaposlitve.

Ali veš? Cosylabovi študentje imajo pozneje možnost rednega dela v Sloveniji, ZDA, Švici, Franciji, na Japonskem, Kitajskem in Švedskem.

COSY KAJ? COSYLAB!

  • Smo vodilni svetovni integrator krmilnih sistemov za naprave velike fizike;
  • Gojimo izvrstni moštveni duh in kulturo, z geslom “misli drzno, delaj trdo, deluj skromno, uživaj polno”;
  • Smo ključni partner na več novih projektih pospeševalnikov delcev;
  • Sedež družbe je v Sloveniji, podružnice in partnerje pa imamo po vsem svetu: Kitajska, Japonska, Koreja, Francija, Nemčija, Švedska, Švica, Velika Britanija in ZDA;
  • Smo nagrajenci tekmovanja Zlata nit za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji v kategoriji srednje velikih podjetij.

KAKO SE PRIJAVITI?

  • Napiši prijavo, priloži svoj CV, izkušnje, priznanja, kompetence, in na kratko predstavi razloge, zakaj naj izberemo prav tebe.
  • Vse skupaj nam posreduj s pripisom »Cosylab poletna šola« na: jobs@cosylab.com!
  • Po končani poletni šoli ->  začneš s Cosylab akademijo.
  • Po akademiji imaš možnost rednega/študentskega dela pri nas.

Število mest je omejeno. V kolikor bi potreboval prenočišče, nas vnaprej opozori.

Rok za prijavo je 27. 8. 2017

cosylab

 

O Cosylabu

Cosylab je vodilni svetovni integrator krmilnih sistemov za naprave Velike fizike, s sedežem podjetja v Sloveniji. Cosylab zaposluje več kot 120 inženirjev in fizikov. Smo mlada ekipa talentiranih ljudi, sposobnih prilagajanja visokim zahtevam strank in reševanju zahtevnih problemov.

Nudimo sistemsko integracijo in strankam prilagojene rešitve, ki pokriva celotno področje kontrolnih sistemov in instrumentacije, specializiranih za pospeševalnike delcev, fuzijskih reaktorjev in radijskih teleskopov.

Med našimi več kot 100 strankami na petih kontinentih so največji svetovni laboratoriji in mednarodni projekti. Na svojem področju delujemo že več kot 15 let in velik del našega razvoja in projektov je bilo izpeljanih v sodelovanju s svetovno najnaprednejšimi znanstvenimi in raziskovalnimi ustanovami.

Nekaj naših projektov:

cosylab
Slika 1:ALMA Teleskop, Čile

cosylab
Slika 2: PAL-XFEL, Pohang, Južna Koreja