Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Letrika d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot 

Tehnolog vzdrževanja (m/ž).

mahle

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

 • za koordinacijo ter izvajanje del pri upravljanju energetskih in drugih naprav v infrastrukturnem omrežju podjetja z namenom učinkovitega delovanja in podaljšanja njihove življenjske dobe,
 • za planiranje in koordinacijo del pri vzdrževanju energetskih sistemov v podjetju.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami:

 • inženir elektrotehnike ali druge ustrezne tehnične smeri,
 • znanje angleškega jezika,
 • delovne izkušnje na industrijskih energetskih sistemih,
 • zaželen izpit za vodjo energetskih naprav,
 • poznavanje sistemov za daljinsko vodenje energetskih naprav,
 • razumevanje sestavnih risb, funkcijskih shem energetskih postrojenj in električnih načrtov,
 • komuniciranje z zunanjimi izvajalci del in dobavitelji rezervnih delov,
 • sodelovanje pri pripravi tehničnih zahtev nove opreme, izvajanje prevzemnih ter predprevzemnih postopkov nove opreme,
 • izdelava in skrb za periodično arhiviranje zapisov delovanja energetskih naprav.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 18. 09. 2017 na naslov: MAHLE Letrika d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, ali po e-pošti: .