MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant razvijalec– m/ž

mahle

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Letrika d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot Projektant razvijalec– m/ž - Področje razvoja in raziskav pogonskih sistemov.

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Projektiranje in izračuni karakteristik električnih motorjev.
  • Pregled in izvajanje meritev (karakteristike, trajni teki).
  • Izdelava poročil in skrb za dokumentiranje rezultatov.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

  • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike oz. magister inženir elektrotehnike (2.bol.st.).
  • Aktivno znanje angleškega jezika.
  • Komunikativnost in sposobnost timskega dela.
  • Poznavanje dela z osebnim računalnikom.
  • Pripravljenost na neprestano izobraževanje in osvajanje novih razvojnih orodij.
  • Želene izkušnje s FEM modeliranjem električnih strojev.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavite se zdaj.
Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 14. 12. 2017 na naslov: MAHLE Letrika d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, ali po e-pošti: .