Študentsko delo

V UniCredit Bank, članici vodilne evropske bančne skupine, v kateri združujemo mednarodne izkušnje in lokalno znanje, v svoje vrste vabimo osebe s pozitivnim odnosom do dela. V svoji sredini si želimo sodelavce, ki verjamejo v timsko delo in hkrati čutijo odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za naše stranke in skupnost, v kateri živimo in delujemo.

V naši ekipi znotraj marketinga vabimo študenta (m/ž).

Vaše naloge in odgovornosti na področju razvoja naprednih, uporabnikom prijaznih rešitev spletnega in mobilnega bančništva bodo obsegale pomoč pri razvoju in uvajanju novih produktov in storitev, testiranje in upravljanje vsebin povezanih z elektronskim in mobilnim bančništvom. Sodelovali boste pri pripravi specifikaciji funkcionalnih zahtev in izvedbi trženjskih akcij ter pripravljali predloge za izboljšavo uporabniške izkušnje pri  razvoju elektronskega in mobilnega bančništva.

Naša pričakovanja:

  • status študenta → absolvent/podiplomski   študij, zaželeno iz računalništva, informatike ali družboslovne smeri,
  • zaželeno je osnovno znanje HTML, CSS, SQL, napredno znanje MS Office.
  • dobrodošle so delovne izkušnje pri razvoju programske opreme, mobilnih aplikacij, načrtovanju uporabniških vmesnikov,
  • komunikativnost in veselje do skupinskega dela v mednarodnem, dinamičnem okolju,
  • tekoče ustno in pisno znanje angleškega jezika,
  • vizija kariernega razvoja v bančni ustanovi.

Delovno mesto je v Ljubljani. Če ustrezate pogojem in v opisu dela vidite nov izziv zase ter bi svoje sposobnosti želeli aktivno preizkusiti v praksi, se veselimo vaše prijave vključno do 12. decembra 2017 na e-mail: s pripisom Študent_OMNI_vaš priimek.

unicredit banka