Študentsko delo

V svojo ekipo vabimo: Študenta za pomoč na tekočih projektih.

V razvojno usmerjenem podjetju Asist iščemo nove sodelavce, da skupaj ostanemo med vodilnimi na področju ITS sistemov v mestih, v predorih, na cestah. Stremimo k uvajanju novih tehnologij, povečevanju varnosti in informiranosti vseh udeležencev v prometu ter izboljševanju pretočnosti prometa.

Za dolgoročno sodelovanje iščemo študenta/-ko višjih letnikov Fakultete za elektrotehniko, za pomoč na tekočih projektih, predvsem na področju semaforizacije.

Obseg dela:

Delo bo obsegalo pomoč pri gradnji, testiranju in servisiranju elektronskih naprav, razvoju in testiranju programske opreme, izdelavi tehnične dokumentacije ter ostala dela po potrebi.
Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike, delo z operacijskim sistemom Windows in Linux, delo z programskim okoljem Office in Acad, natančnost pri delu in sposobnost ekipnega dela, v prijavi pa navedite tudi morebitna znanja in izkušnje iz področja programiranja mikrokontrolerjev. Univerzitetna smer je preferenca.

Ponujamo mentorstvo in delo v prijetnem kolektivu, z ustvarjalnimi izzivi, možnostmi strokovnega in osebnega razvoja ter uporabo najsodobnejše opreme in orodij. Po zaključenem študiju nudimo tudi možnost stalne zaposlitve.

Če se najdeš v zgornjem opisu nam piši na: .
Prijave sprejemamo do vključno 22.12.2017.

asist