Operater proizvodnje

Apis-Vita

Apis-Vita je vodilni slovenski proizvajalec kisa, ki se je uspešno internacionaliziral z nakupom tovarne na Poljskem. Z dodajanjem antioksidantov, koencima Q10 in naravnega sladila stevia pa svoje izdelke, kot sta kis in kečap, spreminja v inovativna funkcionalna živila.

Podjetje Apis-Vita, ustanovljeno leta 2002, je hitro rastoče podjetje iz okolice Frama, specializirano za proizvodnjo najkakovostnejših kisov in gorčic z lastno blagovno znamko Matejev. Skupaj s proizvodnjo za trgovske blagovne znamke na domačem trgu z dvema milijonoma kosov konzumnega kisa na leto dosega okoli 60 % tržni delež.

Naziv delovnega mesta: OPERATER PROIZVODNE LINIJE – DELO V TUJINI

Na prosto delovno mesto bomo zaposlili: 1 osebo.


Podroben opis delovnega mesta: Pregled kontrolnih in krmilnih funkcij na stroju, pregled in nastavitev strojev, odprava napak, nadzor nad delovanjem polnilne linije, vzrževanje strojev.


Izobrazba: visokošolski strokovni in univerzitetni program (1. bol. stopnja), smer: strojništvo, elektrotehnika, mehatronika. Alternativna izobrazba: višješolski strokovni program.

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev.


Vrsta zaposlitve: redno delo, polni delovni čas. Urnik dela: večizmensko delo

Zahtevano znanje jezikov: angleški (razumevanje – dobro; govorjenje – dobro; pisanje – dobro). Zahtevana računalniška znanja: osnovno.


Okvirna mesečna plača: 1.800 EUR/bruto. Drugo: za prevoz, prenočišče in hrano je poskrbljeno.


Rok za prijavo: 15.02.2018. Način prijave: kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti na: . Kontaktna oseba: Špela Korošec, tel.: 02 228 25 91.