Mladi raziskovalec (m/ž) na področju Elektrokatalize

KI

Na Odseku za katalizo in reakcijsko inženirstvo (D13) na Kemijskem inštitutu bomo jeseni 2018 zaposlili mladega raziskovalca (m/ž) na področju  Elektrokatalize. Prijave zbiramo dokler se mesto ne zasede oziroma do konca augusta, saj je rok za prijavo 1. september 2018.

Področje raziskav mladega raziskovalca bo povezano s sintezo novih nanomaterialov (elektrokatalizatorjev), karakterizacijo materialov (elektronska  mikroskopija, elektrokemija ter druge analizne metode), razvijanjem novih metod in reaktorjev, modeliranjem itd. Fokus dela bo odvisen od izbire kandidata. Primeri tematik: gorivne celice, elektrolizerji, CO2 elektro-reduckija, elektrokemijsko recikliranje plemenitih kovin etc.

Iščemo motivirane študente s področja narovoslovnih in tehniških smeri, ki jih zanimajo timsko delo in veliko priložnosti za inovativnost ter kreativnost. Več o delu si lahko preberete tu

Kontakt in prijava: .

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.