MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant tehnologije

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

MAHLE 2

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici kot v Ljubljani

 

Projektant tehnologije (m/ž)

8 prostih delovnih mest

 

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

  • Razvijanje in industrializacija tehnoloških rešitev izdelave motorjev
  • Pomoč pri izdelavi študije izvedljivosti izdelave motorjev in ocene tehnoloških časov (Razvoj/Tehnologija)
  • Razvijanje in optimizacija izdelave motorjev z uporabo različnih tehnologij
  • Tesno sodelovanje z dobavitelji opreme pri iskanju konkurenčnih rešitev razvojnih zamisli
  • Testiranje izvedljivosti idejne zamisli v razvojni fazi izdelave izdelka
  • Sodelovanje pri izdelavi vzorcev za potrebe testiranj in validacij izdelkov.

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

    Univerzitetni diplomirani inženir ali diplomirani inženir elektrotehnike / strojništva ali druga ustrezna tehnična smer Aktivno znanje angleškega jezika Poznavanje programskih orodij (CAD, MS Office) Sposobnost timskega dela, kreativnost, komunikativnost Želene izkušnje s področja delovanja električnih motorjev ter tehnologij izdelav el. motorjev Pripravljenost za potovanja v tujino.

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

 

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 18. 7. 2018 na naslov:

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.,
Področje za kadrovanje in razvoj ljudi,
Polje 15,
5290 Šempeter pri Gorici
,

s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant tehnologije«.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.