MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant razvijalec

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu, Bovcu, Ljubljani in Mariboru.

MAHLE 3

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji v MAHLE Electric drives Slovenia d.o.o. v Mariboru kot

 

Projektant razvijalec – Lokacija Maribor - Področje raziskav in razvoja elektronike električnih pomožnih sistemov

 

Ste pripravljeni sprejeti pomembno odgovornost?

 • Razvojni inženir na področju razvoja elektronike (HW in/ali SW)
 • Snovanje arhitekture elektronike (HW in/ali SW) z upoštevanjem standardov EMC,ASPICE,ISO 26262
 • Komunikacija s kupci pri razvoju aplikacij
 • Testiranje aplikacij
 • Pomoč kupcu pri zagonu, vzdrževanju in reševanju težav.

 

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.

 • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike / magister inženir elektrotehnike (2.bol.st.)
 • Aktivno znanje angleškega jezika
 • Komunikativnost in sposobnost timskega dela
 • Prilagodljivost pri sprejemanju delovnih nalog
 • Pripravljenost na potovanja
 • Pripravljenost na neprestano izobraževanje.

 

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

 

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 09. 08. 2018 na naslov:

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.,
Področje za kadrovanje in razvoj ljudi,
Polje 15,
5290 Šempeter pri Gorici,

s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant razvijalec - MB«.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.