Študentsko delo v IT službi

gen-i

Ste IT navdušenec in iščete več kot študentsko delo?

 

Vas razvoj, spoznavanje področij veriženja podatkovnih blokov (Blockchain), tehnologije razpršene evidence (angl. Distributed Ladger Technologies), Internet of Things in njihova implementacija v povezavi  z uporabo konvencionalnih programskih jezikov C#, Python in JavaSript (ReactJS, Angular) ne ustrašijo?  Bi radi dokazali, da ste se pripravljeni spopasti z izzivi implementacije novih tehnologij v produkte energetske in ekonomske prihodnosti?  

 

Vabimo vas, da se pridružite GEN-I timu pri razvoju produktov, ki bodo začrtali pot industrijske in energetske revolucije 4.0 in vplivali na našo prihodnost.

 

Skupina GEN-I se uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu. Prisotnost na številnih mednarodnih trgih z električno energijo in zemeljskim plinom omogoča premišljene, a pravočasne odzive na spremembe na lokalnih trgih. Energijo dobavljamo vsem segmentom končnih kupcev, z novo storitvijo GEN-I Sonce pa gospodinjstvom in malim podjetnikom omogočamo tudi izgradnjo mikro sončne elektrarne na ključ. Pridružite se strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev v stimulativnem okolju, kjer vam nudimo delo z najsodobnejšimi IT tehnologijami, strokovni in osebni razvoj. 

 

Naša pričakovanja:

  • poznavanje spletnih tehnologij
  • izkušnje z delom v vsaj enem programskem jeziku (C#, Python, Java,….)
  • poznavanje dobrih razvojnih praks
  • poznavanje relacijskih podatkovnih baz
  • komunikativnost in sposobnost timskega dela
  • aktivno znanje angleškega jezika
  • ste študent zaključnih letnikov z željo po redni zaposlitvi za polni delovni čas

 

Če vas veseli razvoj novih produktov in iščete izjemno delovno izkušnjo na IT področju, hkrati pa se že ozirate po dolgoročnem sodelovanju, vas vljudno vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom, v slovenskem in angleškem jeziku, pošljete na naslov zaposlitev@gen-i.si s pripisom »Študentski izziv v GEN-I«, do vključno 19. 09. 2018.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.