Študentsko delo

Datum objave: 04.10.2018

ineor logoZima prihaja. In IQ žal ne plača tvojih računov in ogrevanja – kar dosežeš z njim, pa lahko celo preseže tvoja pričakovanja, če se odločiš za pravo priložnost.
In mi smo prava priložnost: ambicioznim in znanja željnim študentom nudimo stimulativno plačilo, res prijetno okolje, delo v mladem, toplem in iskrivem kolektivu z možnostjo dela od doma, vitamine in kavo (pa plac za bicikl, udoben stol, razkošno mizo …), odlične priložnosti za usvajanje novih znanj, neverjetne team buildinge.

Če si študent(ka) višjega letnika, absolvent(ka) ali na podiplomskem študiju in pripravljen(a) na dolgoročno sodelovanje ter ustrezaš vsaj nekaterim od spodnjih zahtev, nas pogumno preveri – pošlji prijavo z zadevo Prijava – Java razvijalec s priloženim življenjepisom na .

 

Zakaj Ineor?

Naši zaposleni (dekleta, oprostite, uporabljamo nevtralni moški spol, a se seveda spodnji opisi nanašajo na oba spola):

so maratonci, gorski in cestni kolesarji, smučarji in kotalkarji, ponočnjaki in jutranje ptice, samski in oddani, večinoma mladi, vsi pa mladi po srcu in zadovoljni z raznolikim kolektivom …
so zadovoljni z odnosi, zaupanjem, nagrajevanjem in okoljem, v katerem so vsi pripravljeni deliti svoje znanje …
se nenehno izobražujejo in spoznavajo nove pristope
delijo našo zavzetost delati dobro za okolje in za družbo
lahko parkirajo katero koli prevozno sredstvo in svojo službeno pot pri nas za nedoločen čas (v LJ ali MB)
so si povsem različni, a dobro slišani vsak s svojim glasom

 

Kdo smo?

Ineor d.o.o. (www.ineor.si) je uveljavljeno podjetje za storitve razvoja pro­gramske opreme in prodorni ponudnik inovativnih poslovnih rešitev na področju pametne digitalizacije. Delujemo na zahtevnih razvitih mednarodnih trgih; uspešni smo zato, ker cenimo tako naše naročnike kot naše zaposlene. Ponašamo se s tem, da delamo z najnovejšimi tehnologijami in razvijamo raznovrstne rešitve: od rešitev na področju igralništva, klepetalnih robotov (chat botov), blockchaina, projektnega vodenja …

 

Koga iščemo?

Seveda vemo, da je med samim študijem težko pridobiti praktično znanje; zato se prijavi, četudi ti kakšna od zahtev ni pisana na kožo. Z zrncem soli, z voljo in malce pomoči se lahko manjkajočih znanj tudi priučiš.

JAVA razvijalec

 • Poznavanje Java 8
 • Poznavanje Springa (Spring MVC, Spring Boot, Spring Security)
 • Poznavanje REST arhitekture in razumevanje HTTP (RESTful)
 • Poznavanje vsaj enega od RESTful ogrodij (RESTEasy, Jersey)
 • Poznavanje arhitekture mikrostoritev
 • Poznavanje podatkovnih baz (SQL poizvedbe, oblikovanje ER diagramov)
 • Poznavanje podatkovnih baz, vsaj eno od NoSQL (Cassandra, MongoDB, Redis …)
 • Poznavanje Hibernate
 • Poznavanje postopkov avtomatizacije, integracije in testiranja (avtomatizirana testna ogrodja: Selenium, JTest, Mockito; integracijska testna ogrodja: REST Assured)

Poznavanje česar koli od naslednjega je prednost:

 • Izkušnje s Spring Cloud, Lagom, Docker, Kubernetes
 • Nekaj vsaj zacinglja ob omembi: Kafka, Elasticsearch, RabbitMQ

 

Da ponovimo: če ustrezaš vsaj nekaterim od spodnjih zahtev, imaš pogum in voljo do znanja, pošlji prijavo z zadevo Prijava – Java razvijalec s priloženim življenjepisom na . Plačilo po dogovoru. Prijave sprejemamo do 19.10.2018.