Študentsko delo

Datum objave: 30.11.2018

SIQ Ljubljana kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo ponovno vabi k sodelovanju študente Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

Za delo v laboratorijih na področju varnosti in elektromagnetike iščemo več marljivih, vestnih in odgovornih študentov za pomoč pri izvajanju električnih meritev, preskušanju varnosti elektronskih naprav in gospodinjskih aparatov po mednarodnih standardih.

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa elektrotehnike in elektronike, ki želijo pridobiti delovne izkušnje že v času študija, imajo veselje do dela in razpoložljiv čas za delo. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike in električnih meritev, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost, komunikativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 6,00 EUR.

Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve.

Enemu od študentov, ki bi ga zanimalo delo v tujini po končanem študiju, ponujamo možnost zaposlitve v hčerinskem podjetju SIQ GmbH v Nemčiji. Študent bi imel najprej 3-6 mesečno usposabljanje v SIQ Ljubljana, nato pa bi se preselil v Nemčijo in tam zaposlil.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov . V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter  dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 166, kontaktna oseba Meta Žibert. Kontaktna oseba za delo v Nemčiji je Jože Novak, telefon: 01 4778 154.

siq