Več zaposlitev

Datum objave: 21.01.2019

danfossDanfossov podiplomski program – področje Inovacij

V Danfossu iščemo sveže diplomante 2. bolonjske stopnje iz področja inovativnosti/inženiringa/tehnike in ponujamo izjemno priložnost za sodelovanje v Danfossovem podiplomskem programu. V okviru 2-letne zaposlitve za čas programa se pripravite na morebitno nadaljnjo kariero v Danfossu oz. jo uporabite za intenziven začetek vaše kariere. Sodelovali boste v štirih, poslovno pomembnih projektih, od tega dveh v tujini, kjer boste pridobili tudi mednarodne izkušnje. Še več, globalna naravnanost projektov vas opremi z znanjem dela z ljudmi iz različnih kultur in profesionalnih ozadij – zgradite si lahko neprecenljivo socialno mrežo strokovnjakov in drugih udeležencev v programu. Razpisana so:

Pri prijavi na delovno mesto pripnite angleški življenjepis.

Strokovno ozadje in sposobnosti

Za prijavo v program pričakujemo 2. stopnjo (magistrski program) univerzitetne izobrazbe na področju strojništva, elektrotehnike, IT ali drugega, povezanega z internetom stvari, robotiko in upravljanjem s podatki, zaključeno v letih 2018 ali 2019. Izbrani/-a kandidat/-ka poleg formalne izobrazbe izkazuje še proaktivnost, pozitiven in odprt pristop k spoznavanju drugih kultur, je mobilen/-a, ter ima: 

  • Izkušnje iz relevantnega področja, pridobljene preko študentskega ali prostovoljnega dela, zaželeno iz tujine
  • Nadpovprečne študijske rezultate
  • Močne analitične sposobnosti
  • Željo po učenju in spreminjanju obstoječih procesov in praks
  • Usmerjenost v timsko delo in odlične komunikacijske sposobnosti
  • Tekoče znanje angleščine

Mi smo Engineering Tomorrow
Svet se sooča z naraščanjem prebivalstva, hitro urbanizacijo in še hitrejšimi podnebnimi spremembami. V Danfossu smo razvili rešitve, s katerimi odgovarjamo na te globalne trende. Ustvarjamo energetsko učinkovite izdelke in aplikacije, ki zmanjšujejo odpad hrane in ohranjajo mesta bolj zelena – z uporabo naših digitalnih rešitev, s katerimi so Danfossovi sistemi pametnejši in bolj povezani – in ustvarjamo inovativne načine za varčevanje z energijo ter prehod k bolj čisti energiji, ki pripomore k varovanju našega okolja. 

Pridružitev Danfossu
Danfoss ponuja unikatno priložnost za sodelovanje, kjer boste lahko uporabili in nadalje razvijali vaša znanja in sposobnosti – z vplivom na razvoj rešitev in spreminjanje globalnih trendov, ter s tem oblikovali vznemirljiv karierni razvoj. Zaposlene spodbujamo k prevzemajo iniciativ in odgovornosti, preseganju pričakovanj in vsakdanjemu delu in odločanju, kot da bi bil Danfoss vaše podjetje. Danfoss je podjetje, svetovno znano po svojih inovativnih, visoko-kakovostnih tehnologijah in rešitvah, in učite se lahko od strokovnjakov, ki jih razvijajo. Pridružite se nam in postanite član/-ica globalne družine več kot 27.000 zaposlenih v 56 državah, ki ustvarjajo boljši jutri in gradijo boljšo prihodnost.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.