Več zaposlitev

danfossDanfossov podiplomski program – področje Inovacij

V Danfossu iščemo sveže diplomante 2. bolonjske stopnje iz področja inovativnosti/inženiringa/tehnike in ponujamo izjemno priložnost za sodelovanje v Danfossovem podiplomskem programu. V okviru 2-letne zaposlitve za čas programa se pripravite na morebitno nadaljnjo kariero v Danfossu oz. jo uporabite za intenziven začetek vaše kariere. Sodelovali boste v štirih, poslovno pomembnih projektih, od tega dveh v tujini, kjer boste pridobili tudi mednarodne izkušnje. Še več, globalna naravnanost projektov vas opremi z znanjem dela z ljudmi iz različnih kultur in profesionalnih ozadij – zgradite si lahko neprecenljivo socialno mrežo strokovnjakov in drugih udeležencev v programu. Razpisana so:

Pri prijavi na delovno mesto pripnite angleški življenjepis.

Strokovno ozadje in sposobnosti

Za prijavo v program pričakujemo 2. stopnjo (magistrski program) univerzitetne izobrazbe na področju strojništva, elektrotehnike, IT ali drugega, povezanega z internetom stvari, robotiko in upravljanjem s podatki, zaključeno v letih 2018 ali 2019. Izbrani/-a kandidat/-ka poleg formalne izobrazbe izkazuje še proaktivnost, pozitiven in odprt pristop k spoznavanju drugih kultur, je mobilen/-a, ter ima: 

  • Izkušnje iz relevantnega področja, pridobljene preko študentskega ali prostovoljnega dela, zaželeno iz tujine
  • Nadpovprečne študijske rezultate
  • Močne analitične sposobnosti
  • Željo po učenju in spreminjanju obstoječih procesov in praks
  • Usmerjenost v timsko delo in odlične komunikacijske sposobnosti
  • Tekoče znanje angleščine

Mi smo Engineering Tomorrow
Svet se sooča z naraščanjem prebivalstva, hitro urbanizacijo in še hitrejšimi podnebnimi spremembami. V Danfossu smo razvili rešitve, s katerimi odgovarjamo na te globalne trende. Ustvarjamo energetsko učinkovite izdelke in aplikacije, ki zmanjšujejo odpad hrane in ohranjajo mesta bolj zelena – z uporabo naših digitalnih rešitev, s katerimi so Danfossovi sistemi pametnejši in bolj povezani – in ustvarjamo inovativne načine za varčevanje z energijo ter prehod k bolj čisti energiji, ki pripomore k varovanju našega okolja. 

Pridružitev Danfossu
Danfoss ponuja unikatno priložnost za sodelovanje, kjer boste lahko uporabili in nadalje razvijali vaša znanja in sposobnosti – z vplivom na razvoj rešitev in spreminjanje globalnih trendov, ter s tem oblikovali vznemirljiv karierni razvoj. Zaposlene spodbujamo k prevzemajo iniciativ in odgovornosti, preseganju pričakovanj in vsakdanjemu delu in odločanju, kot da bi bil Danfoss vaše podjetje. Danfoss je podjetje, svetovno znano po svojih inovativnih, visoko-kakovostnih tehnologijah in rešitvah, in učite se lahko od strokovnjakov, ki jih razvijajo. Pridružite se nam in postanite član/-ica globalne družine več kot 27.000 zaposlenih v 56 državah, ki ustvarjajo boljši jutri in gradijo boljšo prihodnost.