Podpora uporabnikom

Datum objave: 24.04.2019

Razvojna ekipa Univerze v Ljubljani išče kandidata/ko za delo na področju podpore uporabnikom in zagotavljanja kvalitete programske opreme. V razvojni ekipi UL razvijamo programske rešitve za Univerzo v Ljubljani in njene članice. Rešitve zajemajo podporo poslovnim in študijskim procesom (npr. Studis), razvite so v modernih spletnih tehnologijah.

Delo obsega predvsem podporo končnim uporabnikom, analizo in razreševanje njihovih težav ter testiranje in zagotavljanje kvalitete razvite programske opreme. Zaposlitev je za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Iščemo predvsem kandidate, ki so komunikativni, znajo analitično razmišlljati in delati v ekipi. Zaželeno je poznavanje osnov podatkovnih baz (pisanje SQL povpraševanj) in zanimanje za področje analize poslovnih procesov.

Potencialni kandidati naj pošljejo predstavitev z življenjepisom na elektronski naslov mojca.majercic-mole@fgg-uni-lj.si, s pripisom »Razpis razvojne ekipe UL« najkasneje do 18. 05. 2019.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.