Študentsko delo - tehnična pomoč

Datum objave: 24.04.2019

PRIHODNOST NAS NAVDUŠUJE, NAJ TUDI TEBE!

 

Zgradimo prihodnost skupaj. Si mlad in čakaš na nov izziv v svojem vsakdanjiku? Mobilno in fiksno tehnologijo si spoznal, zdaj pa bi ju rad spoznal še pobliže? S​i toliko komunikativen, da ju prepričaš, da te odpeljeta k sebi na Telekom Slovenije? 

telekom

Če želiš podrobneje spoznati delovanje najsodobnejših​ informacijsko-komunikacijskih tehnologije, hkrati pa si komunikativen študent, ki rad pomaga in mu veliko pomenijo zadovoljni uporabniki, beri naprej.

Pridobi izkušnje in dobro referenco na področju tehnične podpore uporabnikom. Prijavi se in se nam predstavi. Delo poteka v Ljubljani in Mariboru, drugo pa se dogovorimo ob predstavitvi.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.