Študentsko delo v oddelku Razvoja (m/ž)

Datum objave: 26.04.2019

Danfoss

 

Študentsko delo v oddelku Razvoja (m/ž)

Opis dela

Pridruži se oddelku Razvoja na področju mehatronike, kjer boš lahko to prednost uporabil/-a pri razvijanju svojih kompetenc v dinamičnem delovnem okolju. Tvoj delovni dan bo sestavljen iz pomoči pri pripravi risb in 3D modeliranju, sodelovanja z oddelkom Tehnologije pri pripravi novih prototipnih izdelkov ter podpore na projektih razvoja družine novih izdelkov.

Strokovno ozadje

V proces selekcije boste vključeni, če ste študent/-ka višjega letnika/absolvent/-ka razvojno-raziskovalnega programa na Fakulteti za strojništvo UL, imate znanje MS Office in aktivno govorite angleško. Zaželeno je znanje CREO (prej Pro Engineer).

Ponujamo vam študentsko delo na naši lokaciji v Ljubljani, ustrezno plačilo za študentsko delo (8 EUR/h bruto) ter možnost za razvoj nadaljnje kariere na področju razvoja izdelkov. Izpostavljeni boste številnim priložnostim za strokovni razvoj in mreženje s sodelavci, strokovnjaki na svojih področjih, še posebej, če ste radovedni in bi radi vedeli več. V kolikor se odločite za pisanje zaključne naloge v našem podjetju, vam z veseljem ponudimo tudi to sodelovanje.

Več informacij.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.