Študentsko delo v oddelku Produktnega vodenja (m/ž)

Datum objave: 26.04.2019

Danfoss Trata

Študentsko delo v oddelku Produktnega vodenja (m/ž)

Opis dela

Te odlikuje komunikativnost, ciljna usmerjenost ter odločenost, da dosežeš cilj? Izbranemu/-i študentu/-ki ponujamo študentsko delo in razvoj konkurenčnih kompetenc v mednarodni ekipi produktnega vodenja tlačno neodvisnih ventilov. Tvoj delovni dan bo sestavljen iz pomoči pri tehnični podpori globalni prodajni organizaciji, razvoju tehnične dokumentacije in podatkovne baze izdelkov in produktnega kataloga ter reševanju reklamacij s trga. 

Strokovno ozadje in sposobnosti

V proces selekcije boste vključeni, če ste študent/-ka fakultete iz tehnične smeri (npr. elektrotehnike, mehatronike ali strojništva) in aktivno govorite angleško. Sposobni ste hkrati opravljati več nalog in še vedno ohraniti osredotočenost na najbolj pomembno. Prednost bodo imeli študentje/-ke, ki poznajo ali imajo praktične izkušnje iz področja ogrevanja, hlajenja in klimatizacije ter sistemske integracije in avtomatizacije naprav ali zgradb. npr. preko projektiranja ali drugih izvajalskih del. Ponujamo vam študentsko delo na naši lokaciji v Ljubljani, ustrezno plačilo za študentsko delo (8 EUR/h bruto) ter možnost za razvoj nadaljnje kariere na področju produktnega vodenja. Izpostavljeni boste številnim priložnostim za strokovni razvoj in mreženje s sodelavci, strokovnjaki na svojih področjih, še posebej, če ste radovedni in bi radi vedeli več. V kolikor se odločite za pisanje zaključne naloge v našem podjetju, vam z veseljem ponudimo tudi to sodelovanje.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostega študentskega mesta oz. dokler je mesto še objavljeno.

Več informacij.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.