Razpis za mesto doktorskega študenta

Datum objave: 08.05.2019

 

Politecnico di Torino

 

Politecnico di Torino objavlja razpis za mesto doktorskega študenta. Študent bo zaposlen na EU projektu QUIERO: Quantitative MR-based imaging of physical biomarkers (1. 6. 201931. 5. 2022), pri katerem je partner tudi UL, Fakulteta za računalništvo in informatiko. Del študija (predvidoma cca pol leta do eno leto) bo potekal tudi v obliki raziskovalnega dela v Laboratoriju za umetno inteligenco na UL FRI.

Več informacij najdete na povezavi ali kontaktirajte dr. Aleksandra Sadikova (aleksander.sadikov@fri.uni-lj.si) ali neposredno vodjo projekta dr. Luco Zilbertija (l.zilberti@inrim.it).

Rok za prijavo je 17. 5. 2019.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.