Zavod za gradbeništvo Slovenije

Mladi raziskovalec (m/ž)

Datum objave: 29.06.2020

Na podlagi 112. člena Pravilnika o postopkih (so)financiranja in ocenjevanja ter spremljanju izvajanja raziskovalne dejavnosti
ZAVOD ZA GRADBENIŠTVO SLOVENIJE, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana


objavlja javni razpis za kandidata (m/ž) za mladega raziskovalca (MR) v letu 2020 pri izbrani mentorici na naslednjem raziskovalnem področju:
Gradbeništvo – na področju BIM, informacijsko modeliranje gradenj


Informacijsko modeliranje gradenj (Building information modelling – BIM) zajema raziskave na številnih prebojnih področjih ravnanja s podatki, odločanja s pomočjo algoritmov, parametričnega načrtovanja in umetne inteligence. Prednost bodo imeli kandidati, ki jih zanima programiranje.


Kontakt: dr. Katja Malovrh Rebec, raziskovalka na Oddelku za gradbeno fiziko


Informacije o prijavi na razpis in razpisni pogoji so objavljeni na spletni strani Zavoda za gradbeništvo Slovenije.


Prijave z ustrezno dokumentacijo naj kandidati pošljejo do 31. 7. 2020 na naslov: Zavod za gradbeništvo Slovenije, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana, s pripisom »Razpis MR 2020«.


Dodatne informacije za kandidate na št. 01/2804-274 vsak delavnik med 9. in 11. uro.

zag

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.