Mladi raziskovalec na področju robotike (m/ž)

Datum objave: 30.07.2020

ijs2 -  napis

Mladi raziskovalec na področju robotike

Iščemo odlične študente in študentke naravoslovnih ali tehničnih znanosti (elektrotehnike, računalništva, matematike ali fizike) za raziskovalno delo na področju robotike, biomehanike in avtomatizacije. Kandidati se bodo lahko osredotočili na razvoj metod vodenja robotov. Možno je tudi interdisciplinarno delo na presečišču robotike, strojnega učenja, nevromehanike in človekove motorične kontrole. Kandidatom nudimo interdisciplinarno delo, sodelovanje na domačih in evropskih projektih, spoznavanje z atraktivnimi tehničnimi področji, dostop do sodobne tehnologije in eksperimentalne opreme ter sodelovanje z gospodarstvom.

Nudimo vzpodbudno okolje za začetek raziskovalne poti v skupini mednarodno vpetih raziskovalcev, dostop do najsodobnejše raziskovalne opreme ter izjemne možnosti za gradnjo raziskovalne kariere. 

Zainteresirane kandidate vabimo, da kontaktirajo doc. dr. Tadeja Petriča na e-naslov tadej.petric@ijs.si.

RAZPISNI POGOJI.

 

ijs Odsek za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.