MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant tehnologije (m/ž)

Datum objave: 10.08.2020

mahle

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda. Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.

S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.

Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne - bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Projektant tehnologije (m/ž) - 2 prosti delovni mesti

Vaše naloge in odgovornosti:

 • sodelovanje pri načrtovanju tehnoloških procesov in vodenje aktivnosti industrializacije izdelka s poudarkom na procesih montaže,
 • sodelovanje pri izdelavi PFME analiz za nove proizvodne procese,
 • podpora proizvodnji v fazi zagona opreme,
 • skrb za nenehno optimizacijo tako proizvodnega procesa kot tudi proizvoda,
 • sodelovanje pri relokaciji proizvodne opreme,
 • kreiranje tehnoloških planov, kosovnic in receptur.

Vaše spretnosti in veščine:

 • univerzitetni diplomirani inženir strojništva, elektrotehnike ali druge ustrezne tehnične smeri (2. bol. st.),
 • aktivno znanje angleškega jezika,
 • poznavanje programskih orodij (Ms Office, ACAD, 3D),
 • sposobnost timskega dela, kreativnost, komunikativnost,
 • želene izkušnje s področja tehnologije ali razvoja izdelkov.

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti  kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 24. 8. 2020 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant tehnologije«.

jobs.mahle.com

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.