1. stopnja UN

Novosti na programu Napredni elektroenergetski sistemi

14.05.2021

Na mednarodnem informativnem dnevu Univerze v Ljubljani smo zelo uspešno predstavili magistrski program Advance Power Systems. Če ste zamudili našo zanimivo predstavitev, z veseljem sporočamo, da jo bomo predstavili še enkrat. Zaradi velike pomembnosti tega študijskega programa za družbo si prizadevamo vpisovati najboljše študente, ki se bodo lahko spoprijeli z izzivi na področju energetike in elektroenergetskih sistemov. Zato bi radi, da ste tudi vi del tega. Izpolnite Doodle in nam sporočite, kateri datum vam najbolj ustreza za naše skupno srečanje. Predlagam, da označite vse razpoložljive datume za lažjo organizacijo.


Zaradi situacije Covid-19 smo se odločili za prilagojeno izvedbo študijskega programa Napredni elektroenergetski sistemi/Advanced Power Systems. Tako bodo v študijskem letu 2021/2022 organizirana spletna predavanja, laboratorijske vaje pa bodo omejene na nekaj tednov v živo na fakulteti, verjetno ob koncu semestra. Tako boste lažje organizirali potovanje v Slovenijo in lažje našli primerno nastanitev (tudi v naših študentskih domovih).


Šolnina za študijski program Napredni elektroenergetski sistemi/Advanced Power Systems se tako zmanjša za 50% (z 8.000 EUR / leto na 4.000 EUR / leto) za študente, ki bodo vpisani v študijsko leto 2021/2022 tako v prvem, kot v drugem letniku študija.

Izkoristite to priložnost in si zagotovite vrhunsko izobrazbo o naprednih sistemih napajanja.

Ne oklevajte in nas kontaktirajte ter se prijavite na sestanek zdaj.

Več informacij o našem programu najdete tukaj: Advance Power Systems


Za več informacij se obrnite na nas: info-aps@fe.uni-lj.si