Novice

Dan dobrodošlice za mednarodne študentke in študente

Datum objave: 22.07.2021

Z željo, da bi vam olajšali začetek študija, bo Univerza v Ljubljani posebej za mednarodne študente v sredo, 15. septembra 2021, ob 14.00 organizirala DAN DOBRODOŠLICE, kjer boste lahko iz prve roke izvedeli uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani in življenjem v Ljubljani in Sloveniji.

V okviru predstavitve se boste seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave stalnega bivališča, namestitve, subvencionirane prehrane in prevoza, možnostmi štipendiranja, učenja slovenskega jezika ter ostalimi dejavnostmi, ki jih organizirajo na Univerzi v Ljubljani.

Predstavitve bodo potekale v angleškem jeziku. Podrobnejši program si lahko ogledate tukaj. Če se želite udeležiti dogodka, izpolnite prijavnico na tej povezavi. Prijave bodo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do 13. septembra 2021. Povezavo za spremljanje spletne predstavitve vam bodo poslali pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli v prijavnici.

 

Za vas so pripravili tudi VODNIK DOBRODOŠLICE, v katerem boste našli informacije, ki vam bodo v pomoč, da bo študij pri nas dragocena študijska in nepozabna življenjska izkušnja.

Vabijo vas tudi k ogledu spletne strani www.uni-lj.si/study, kjer lahko najdete uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani, življenju v Ljubljani in prihodu v Slovenijo.

Začetek študijskega leta na Univerzi v Ljubljani tradicionalno praznujemo tudi v okviru dogodka Pozdrav brucem. Več informacij o dogodku najdete na www.uni-lj.si.

 

Želimo vam uspešen študij in prijetno bivanje v Ljubljani!