Obštudijske dejavnosti

Spoznavni mesec FE za brucke in bruce

Datum objave: 22.09.2016

Dobrodošli bruci in brucke Fakultete za elektrotehniko! 

Z oktobrom začenjate novo življenjsko obdobje, polno novih izkušenj, prijateljev in znanj. Upamo, da bo to čimbolj pozitivno obarvano in polno nepozabnih doživetij.  
Da bo začetek malo manj težak, smo vam pripravili nekaj koristih informacij in zanimivih dogodkov. 
 

bruci 2016


INFO: 


DOGODKI:  

26. - 29. 9. --> Uvod v študij elektrotehnike. 

Ker se zavedamo, da prehod iz srednjih šol na fakulteto ni enostaven, Študentski svet Fakultete za elektrotehniko in Fakulteta za elektrotehniko organizirata Uvod v študij Elektrotehnike, kjer s pomočjo profesorjev in študentov ponovite srednješolsko matematiko ter se pripravite na nov začetek.   

3.10. --> Začetek študijskega leta, sprejem brucev na FE in brucovanje na Kongresnem trgu.

6.10. --> Brucovanje s stand up komikom in pogostitvijo + ŽUR V CIRKUSU 

Drage brucke in dragi bruci FE! Vabimo vas na uradno brucovanje Fakultete za elektrotehniko, ki bo potekalo v četrtek, 6. oktobra, ob 20. uri v predavalnici P1 na Fakulteti za elektrotehniko UL. Brucovanje bo slovesno otvoril prodekan prof. dr. Gregor Dolinar z uvodnim nagovorom, sledil bo zabavni program, in sicer čakata vas dva stand-up komika, ter na koncu še pogostitev s picami. Po uradnem programu pa vas čaka "prva obvezna laboratorijska vaja", in sicer Spoznavni žur ZF in FE. Prvih 100, ki se boste udeležili brucovanja, boste dobili brezplačne zapestnice za poznejši vstop v Cirkus. Karte v predprodaji po le 3eur.

Povezava do dogodka: https://www.facebook.com/events/924951894276380/


10.10 --> Študentski svet FE in Stromar.si organizirata s pomočjo Fakultete za elektrotehniko SEJEM RABLJENE LITERATURE, ki bo potekal v avli FE. Odlična priložnost za prihranek na študijskem gradivu!

11. 10. --> Bowling  
Za vse zveste oboževalce bowlinga organiziramo Bowling Party, ki je odličen za spoznavanje, saj formiramo skupine po 6 oseb. Število mest bo omejeno, cena pa simbolična.  

13. 10. --> Lan party  
Seveda nismo pozabili tudi na naše game-erje, za katere bo organiziran party s FRI-jem, kjer bo poudarek na tekmovalnosti med "štromarji in računalničarji". Število udeležencev bo omejeno.  

18. 10. --> FIFA turnir  
Za vse ljubitelje popularne igre FIFA, se bo odvijal turnir v avli naše fakultete. Dogodek je brezplačen, pomembno je le, da se pravočasno prijavite, saj je število mest omejeno. Seveda vas čakajo tudi bogate nagrade.  


Za vsa dodatna vprašanja, tako glede študija kot dogodkov, smo na voljo na kontaktih, ki jih najdete na zgornjih povezavah.

Se vidimo na uvodu ali 3. oktobra!