Obštudijske dejavnosti

Dogodki Kariernega centra UL

Datum objave: 12.11.2020

kc ulŠtudenti in študentke! V Kariernih centrih UL si želimo, da bi čim bolj samozavestno in brez težav našli zaposlitev, čas študija pa izkoristili za osebni in profesionalni razvoj ter raziskovanje potencialnih kariernih priložnosti. Letos smo uvedli nekaj sprememb na področju digitalizacije naših storitev. Naših dogodkov, ki so namenjeni izboljšanju vaše zaposljivosti, se lahko udeležite preko prijave v naš nov sistem POPR (Portal Osebnega in Profesionalnega Razvoja).

Naj izpostavimo nekaj novembrskih dogodkov:

  • Kako najti zaposlitev? (16. 11. 2020)
  • Zaposlitvene veščine od A do Ž - management v zdravstvu (16. 11. 2020)
  • Delavnica: Linkedin – orodje za iskanje zaposlitve za začetnike (18. 11. 2020)
  • Publishing Ethics (18. 11. 2020)
  • Priprava na prakso – Kako napisati dober CV in učinkovito motivacijsko pismo? ( 19.11.2020)
  • Priprava na prakso – Razgovor od A do Ž ( 26.11.2020)

Več informacij o naših aktualnih dogodkih najdete tudi na portalu POPR, preko katerega se nanje lahko tudi prijavite. Za študente so vse aktivnosti brezplačne!

 

Prijavite se v POPR in gradite svoje zaposlitvene možnosti!

popr kc ulČe se boste želeli udeležiti dogodkov in svetovanj Kariernih centrov UL, boste kaj hitro ugotovili, da imamo nov sistem sprejemanja in urejanja prijav na dogodke ter svetovanja.

Na našem novem portalu POPR (Portala Osebnega in Profesionalnega Razvoja) si lahko uredite tudi portfolio izobraževanj in dogodkov, ki ste se jih udeležili ter jih vključite v svoj CV.

Prijava v POPR je enostavna. Če ste študenti s statusom, se v POPR lahko prijavite s svojo digitalno UL identiteto. Če pa ste študenti brez statusa, so vsebine za vas še vedno dostopne, le predhodno se morate registrirati.