Obštudijske dejavnosti

Od ideje do prototipa in redne proizvodnje

Datum objave: 26.08.2021

od ideje do prototipa do redne proizvodnje

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani vas 8. septembra ob 14. uri vabi na spletni dogodek Od ideje do prototipa in redne proizvodnje.

direktorjem TECOS-a dr. Alešem Hančičem se bomo pogovarjali o poti, ki jo izdelek naredi od začetne ideje preko prototipa pa vse do redne proizvodnje. Dobili boste vpogled v ovire na poti izdelka in potrebnih finančnih vložkih za zagon proizvodnje novega izdelka.

 

Dogodek je namenjen raziskovalcemštudentom in strokovnjakom s področja prenosa znanja. Organizator »Od ideje do prototipa in redne proizvodnje« je Pisarna za prenos znanja UL, udeležba je brezplačna.

 

O predavatelju

Dr. Aleš Hančič je direktor Razvojnega centra orodjarstva Slovenije TECOS. Ima več kot 12 let izkušenj na področju raziskav, vodenja raziskovalnih projektov ter vodenja organizacije. Svojo poklicno pot je začel kot asistent na Univerze v Ljubljani, Fakulteti za strojništvo, TECOS-u pa se je pridružil leta 2005 kot mladi raziskovalec, nato kot Direktor za raziskave in razvoj. Od leta 2013 opravlja funkcijo direktorja TECOS-a, poleg tega je zadnja leta dopolnilno zaposlen tudi kot asistent na Fakulteti za strojništvo.

 

Prijava na dogodek:

Zoom registracija (Po uspešni registraciji boste po e-pošti prejeli povezavo do spletnega dogodka.)

KDAJ? 8. september 2021, ob 14. uri
KJE? Zoom

 

Več informacij:

Program dogodka je na voljo na spletni strani Pisarne za prenos znanja UL.

Preberite več

 

UL pisarna za prenos znanja