Študentsko delo (stalni oglas)

Datum objave: 16.01.2017

COSYLAB nenehno išče študentske sodelavce za razvoj rešitev!

cosylab


Te zanima, kako deluje pospeševalnik nabitih delcev, kaj je fuzijski reaktor in koliko pospeševalnikov je pravzaprav v CERN-u? Se sprašuješ, kako deluje protonska terapija zdravljena raka? Če te zanimajo sistemi, ki vse to krmilijo, in bi se rad o tem z delom tudi česa naučil, beri naprej!

V podjetju Cosylab iščejo spretne in motivirane študentke ali študente (vsekakor so dobrodošli tudi diplomantke in diplomati) za pomoč pri razvoju programske in strojne opreme ter integraciji krmilnih sistemov.

Zaželena je delovna zagnanost in samoiniciativnost, organiziranost pri delu, sposobnost večopravilnosti in natančnost, zmožnost dela v timu, reševanje tehničnih problemov ter zanesljivost in prevzemanje odgovornosti. Cenijo delovne izkušnje in tehnično znanje, ki si ga pridobila ali pridobil med študijem!

Priložnosti za delo v Cosylabu:

  • možnost programiranja v različnih tehnologijah, kot so Java, C#, C++, VHDL in LabView;
  • razvoj visokonivojskih aplikacij v Windows ali Linux okolju;
  • razvoj gonilnikov;
  • delo z ogrodji (frameworks) za krmilne sisteme, denimo, z  EPICS, Tango, FESA.

Cosylab ponuja:

  • nenehno dodatno izobraževanje, ki nadgradi in dopolni znanje, pridobljeno na fakulteti;
  • možnost dolgoročnega sodelovanja, najprej ob študiju, pozneje z zaposlitvijo za polni delovni čas;
  • fleksibilni delovnik, pri čemer skupaj uskladimo želje in se prilagodimo študijskim obveznostim;
  • možnost lepe karierne poti z dobrim plačilom, ki ni povezano s togo politiko plač, temveč z rezultati tvojega dela!

So mlada ekipa vodilnega visokotehnološkega podjetja na svetovnem trgu, ki ceni dobre medčloveške odnose, karierno in osebno rast posameznika, sproščeno delovno okolje ter - nenazadnje - dobro počutje! Podružnice imajo na Kitajskem, v Silicijevi dolini, Švici, na Švedskem ... Da so zares med najboljšimi, je leta 2016 priznal tudi časnik Dnevnik in Cosylab označil kot najboljšega zaposlovalca leta 2015 v Sloveniji v okviru Zlate Niti in finalista Zlate prakse. 

Prijave s CV-jem v EuroPass obliki pošljite na s pripisom Student_Developer.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.