Trader (stalni oglas)

Datum objave: 21.08.2018

gen-i 2

 Iščete karierno priložnost v trgovanju?

 

Imate ambicije, da trgovanje postane vaš vsakodnevni delovni izziv in hkrati strast? Želite spoznati zakonitosti trgovanja in s tem specializirati vaša dosedanja znanja? Vašo kariero želite razvijati v mednarodnem in dinamičnem okolju kot član prodornega kolektiva, ki presega ambiciozno zastavljene trgovalne cilje? Verjamete, da je pot do uspeha prežeta z vztrajnim delom, a obenem polna osebnega in ekipnega zadovoljstva, kar vas motivira in spodbuja k uresničitvi vaše izjemnosti?

 

Pridružite se ekipi, ki premika meje trgovanja v evropskem prostoru!

 

Skupina GEN-I se uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem trgu. Prisotnost na številnih mednarodnih trgih omogoča premišljene, a pravočasne odzive na spremembe na lokalnih trgih. Sodelovanje s številnimi aktivnimi partnerji na področju trgovanja nam zagotavlja raznolike možnosti poslovanja na veleprodajnih trgih. Dobavljamo tudi energijo vsem segmentom končnih kupcev, z novo storitvijo GEN-I Sonce pa gospodinjstvom in malim podjetnikom omogočamo tudi izgradnjo mikro sončne elektrarne na ključ. Pridružite se strokovni in samoiniciativni ekipi sodelavcev v stimulativnem okolju, kjer vam nudimo izobraževanje, strokovni in osebni razvoj. 

 

Vaši izzivi:

 • izvajanje trgovanja na evropskih trgih
 • izvajanje obstoječih trgovalnih strategij
 • priprava analiz in novih trgovalnih strategij
 • sklepanje kratkoročnih in dolgoročnih transakcij za optimizacijo in upravljanje portfeljev

 

Naša pričakovanja:

 • vsaj VI. raven izobrazbe tehnične ali naravoslovne smeri (študij elektrotehnike, matematike, fizike)
 • željo po trgovanju in občutek za poslovno razmišljanje
 • zaželeno poznavanje značilnosti borznega trgovanja, ali upravljanja premoženja na finančnih trgih (ni pogoj)
 • razvite logično-analitične sposobnosti
 • komunikativnost, proaktivnost, odločnost, vztrajnost, pogajalske sposobnosti ter ekipni duh
 • visoko stopnjo osredotočenosti na delovne naloge in usmerjenosti k uresničevanju skupnih ciljev
 • aktivno znanje angleškega jezika

 

Ponujamo vam možnost pridobitve trgovalnih certifikatov na mednarodnih borzah ter izobraževanja in usposabljanja s ciljem vašega kariernega razvoja.

 

Priložnost za sodelovanje nudimo iskalcem redne zaposlitve, kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki iščejo izjemno delovno izkušnjo na področju trgovanja.

 

Vašo predstavitev z življenjepisom pošljite na elektronski naslov , s pripisom »Trader«.

 

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.