MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Projektant kakovosti – Področje zagotavljanja kakovosti proizvodnje (m/ž)

Datum objave: 09.01.2020

Mahle letrika2

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.

Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.

S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav – tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.

Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne – bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Projektant kakovosti – Področje zagotavljanja kakovosti proizvodnje (m/ž)

2 prosti delovni mesti

Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti:

  • podpora kakovosti kupcem,
  • vodenje multidisciplinarnih skupin,
  • reševanje kakovostnih reklamacij,
  • koordiniranje korektivnih ukrepov.

Vaše spretnosti in veščine:

  • univerzitetni diplomirani inženir oz. magister inženir strojništva, elektrotehnike ali druge ustrezne tehnične smeri (2. bol. st.),
  • aktivno znanje angleškega jezika,
  • želeno poznavanje sistemov kakovosti v avtomobilski industriji,
  • komunikativnost in sposobnost timskega dela,
  • računalniško znanje (MS Office, MS Project ...).

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 23. 1. 2020 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija, d. o. o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Projektant kakovosti«.

jobs.mahle.com

mahle

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.