Inženir

Datum objave: 28.07.2020

Technix d.o.o.

Iščemo novega sodelavca/sodelavko

 

Priložnost za delo pri nas pomeni, da bo izbrani kmalu lahko pokazal svojo aplikacijo ter, hladen kot kokakola, ponosno izjavil: "Mami, to sem pa jest naredu".

Technix izdeluje celotne lastne rešitve na področju pretočnega videa, kar med brati v tehniki pomeni, da:

  • sami razvijamo, sami projektiramo, sami pišemo kodo,
  • sami postavljamo in vzdržujemo IP-videosisteme za vodenje tehnoloških procesov za pomembne naročnike.

Technix se ne ukvarja v videonadzorom objektov.

Technix je prvi (leta 2004) v Sloveniji postavil videosistem za upravljanje, prikazovanje in snemanje več kot sto IP-streamov v realnem času.

Prvi sistem in tudi nekaj naslednjih smo sicer že nadgradili, vendar vse od postavitve vsi še vedno delujejo v režimu 24/7/365.

Nismo brez napak (tudi sam presvitli cesar Franc Jožef jih je imel), ampak boljših v Sloveniji (in še marsikje drugje) ni.

 

Če zares želiš, zmoreš in hočeš delati na področju pretočnega videa in imaš elektrotehnično znanje procesiranja signalov ter znaš programirati v: Visual Basic/  Dot NET / C# / C++, pošlji svojo prijavo v življenjepisom na naslov janez.primc@technix.si.

Pripele prijave bomo pregledali in te v prvem tednu septembra po e-pošti seznanili z našimi zaključki, zanimive kandidate/kandidatke pa seveda povabili na razgovor (in hladno kokakolo).

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.