Študentsko delo

Datum objave: 05.08.2020

iprom

Smo mednarodno podjetje, ki razvija in izdeluje procesno opremo, sisteme in tehnologijo predvsem za farmacevtsko in živilsko industrijo.

Iščemo študenta/ko ali absolventa/ko Fakultete za elektrotehniko za delo na projektih procesne avtomatizacije v farmacevtski in prehrambni industriji. Delo zajema projektiranje sistemov, programiranje krmilnikov in zagon sistemov. Za delo se uporabljajo programska orodja: EPLAN Electric, TIA portal in osnovna Microsoft orodja (Word, Excel). Izbran kandidat bo nova znanja pridobival pod vodstvom mentorja. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Pisne vloge z življenjepisom pričakujemo na: studentsko-delo@ipros.si.

Naslov: IPROS, d. o. o., Drenov Grič 3A, 1360 Vrhnika, telefon: 01 200 23 50, e-pošta: studentsko-delo@ipros.si.

Spletna stran: https://www.ipros.si/.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.