Študentsko delo

Datum objave: 21.09.2020

ŠTUDENTSKO DELO oz. ZAPOSLITEV V RAZVOJNEM CENTRU ZA MODELIRANJE

Zavarovalna skupina Sava  je prodorna zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 200 partnerjem po vsem svetu. Na področju zavarovalništva ima Sava Re v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo študenta / diplomanta (m/ž) II. bolonjske stopnje za delo aktuarja v razvojnem centru za modeliranje.

Ponujamo delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnostjo strokovnega usposabljanja.

Vaše področje dela vključuje:

  • sodelovanje pri modeliranju neživljenskih (po)zavarovanj,
  • pomoč pri ocenjevanju tveganj,
  • uporaba DFA orodja,
  • pomoč pri razvoju, implementaciji in testiranju kapitalskega modela,
  • sodelovanje pri pripravi kompleksnih analiz s področja upravljanja tveganj in aktuarstva,
  • sodelovanje pri poročanju razvojnega centra.

Prednost pri izbiri imajo študentje in diplomanti z dobrim znanjem programiranja v programu R in z aktivnim znanjem angleškega jezika. Predvideni dnevni obseg dela je 8 ur (tedenski 40 ur) z začetkom 16. novembra 2020 oziroma po dogovoru. Delovno mesto je v Ljubljani na Dunajski cesti 56. Diplomantom nudimo možnost zaposlitve za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

Če želite znanje deliti z nami, ste samoiniciativni, sistematični, ustvarjalni, prizadevni in natančni ter imate dobre raziskovalne, analitične in komunikacijske sposobnosti, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom.

 

Vaše vloge pričakujemo do 10. 10. 2020 po elektronski pošti na naslov