Mladi raziskovalci

Datum objave: 12.05.2021

Prosti delovni mesti v okviru programa MLADI RAZISKOVALCI na Odseku za avtomatiko, biokibernetiko in robotiko (ABR) na Institutu “Jožef Stefan” (IJS) v Ljubljani, z začetkom s študijskim letom 2021/22.

 

Iščemo doktorske študente s področij elektrotehnike, računalništva, mehatronike, matematike ali fizike, ki bi se pridružili naši raziskovalni skupini kot mladi raziskovalci. Področja raziskav zajemajo (a) robotsko globoko učenje in manipulacijo, (b) obtelesne robotske mehanizme (eksoskelete), (c) sodelovanje robotov s človekom, (d) kognitivno humanoidno robotiko. Več informacij o temah je na spletnih straneh odseka ABR ter na spletnih straneh dveh laboratorijev v okviru ABR, na NBR in HCR.

 

Delovna mesta bodo na Institutu “Jožef Stefan” v okviru programa ARRS Mladi raziskovalci s plačano šolnino za doktorski študij, ki se bo izvajal ali na Univerzi v Ljubljani ali na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Štefana.

 

Kandidat/ka mora izpolnjevati pogoje kot jih za program Mladi raziskovalci zahteva ARRS. Povprečje ocen na prvi in drugi stopnji študija mora imeti vsaj 8,0 ter ne sme biti starejši/-a od 28 let.

 

Za več informacij in prijavo pošljite email s pripetim kratkim življenjepisom ter motivacijskim pismom na e1-tajnistvo@ijs.si do 15. 06. 2021. V emailu tudi jasno izrazite želeno področje raziskav.

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.