Študentsko delo – delo v servisnem oddelku

Datum objave: 18.06.2021

Iščemo kandidate za prosto delovno mesto   

Študentsko delo – delo v servisnem oddelku  

Zanesljive in delovne študente, ki ste se odločili za študij strojništva, elektrotehnike ali mehatronike, vabimo v poletnih mesecih na plačano prakso.

  Podjetje Bossplast d.o.o. je dobavitelj proizvodov in rešitev na področju opreme za strojne inštalacije in umetne klime. Za nas je redno vzdrževanje, ki zagotavlja gospodarno delovanje naprav in zanesljivost delovanja, ključnega pomena.

  Med poletno prakso boste pobliže celovito spoznali delovanje naprav za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje skozi proces po-prodajnih storitev. Te zajemajo vse: od vzdrževanja, pregledovanja, popravila in svetovanja glede naprav priznanih svetovnih proizvajalcev. Delo je dinamično, poteka širom Slovenije, in z visoko strokovnimi in profesionalnimi sodelavci.
 

Delovne naloge:

  • Pomoč pri pregledu naprav
  • Pomoč pri zagonih naprav
  • Pomoč pri popravilu naprav  

Pričakujemo:

  • Osnovno tehnično znanje
  • Izobrazba: OŠ (II.)
  • Zadostna časovna razpoložljivost
  • Zanesljivost, odgovornost in voljo do dela  

 

Kandidati pošljite na naslov info@bossplast.com kratek življenjepis, ki vsebuje informacije o delovnih izkušnjah, izobrazbi, dosežkih in ostalih aktivnostih.  

Kontakt in več informacij:

E: servis@bossplast.com

M: 01 7810 550

 

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.