Študent v oddelku marketinga

Datum objave: 12.08.2021

bmw group

S svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad je podjetje BMW Group vodilni svetovni proizvajalec avtomobilov in motornih koles ter ponudnik premijskih finančnih in mobilnih storitev.

 

Strast za premikanje meja, napredno razmišljanje in preučevanje novih načinov je naša skupna težnja v podjetju BMW Group. Zato iščemo novega sodelavca/-ko, ki prinaša skupinski duh in samoiniciativnost – ter nenehno željo po učenju.

 

Verjamemo v strokovnost in znanje študentov UL ter jim želimo omogočiti, da le-to nadgradijo z edinstvenimi izkušnjami iz prakse v mednarodni korporaciji, katere del je podjetje BMW Slovenia.

 

Več informacij lahko najdete na na povezavi.

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.